De kommunale vandposter

Der er noget foruroligende ved vand, der bevæger sig opad, men det bekymrer ikke Københavns Kommune. Rundt omkring i byen finder du fontæner, der i bytte for et tryk på en knap spuler grundvand op i ganen på dig. Bemærk, at det har en kedelig bismag. Du kan danne dig et overblik her: https://www.kk.dk/artikel/drikkeposter-i- byen

DSB 1′

Stil dig på en station med InterCity-forbindelse, gå ind på dsb.dk og gør bevægelse til at bestille en billet ud af byen. Vælg en plads på DSB 1′, notér nummeret på vognen og afbryd transaktionen. Når toget ruller ind på perronen, hopper du ombord og tager, hvad du kan bære af kildevand fra det lille, hjørnemonterede hyldemodul. Hvis der kommer personale, kan du fugte en berlinger, som forresten også er gratis, og slå dem med den. Det er en dansk tradition.

Brugsen Hovedbanen

I det nordlige hjørne af Hovedbanegården ligger Brugsen. Det er et uptown sted at købe dagligvarer, og de har en fustage, som du kender dem fra fadøl, hvor du kan tappe vand med eller uden brus, men altid uden beregning. Krus er til rådighed, så du skal ikke begynde at tage din drikkedunk med det gennemtyggede mundstykke op af vandrerygsækken.

Åbn munden, når det regner

Jeg er løbet tør for idéer.

About Admin

Mikkel Andreas Smidt
The Publisher

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *