1. Jyder – De tager vores studiepladser og jobs ved at virke empatiske og jordnære med deres påtagede bondedialekt. – De gør boligmarkedet fuldstændig ufremkommeligt for den almindelige københavner. – Under dække af assimilation påtvinger de i virkeligheden os andre deres egne primitive ritualer og tvinger os til at benytte deres usammenhængende og meningsløse slangudtryk.

2. Nye altaner – De ligner mest af alt stålbure og bliver sat op uden hensynstagen til hverken symmetri eller facadens arkitektoniske stil. – Bliver udelukkende brugt til tørring af vasketøj eller (under Corona) fællessang og støj med køkkenredskaber, der efter sigende skal hylde personale inden for sundhedsvæsnet og fødevareindustrien.

3. El-løbehjul – De er grimme. – De bliver smidt som skrald på gaden. – Voksne mennesker bør ikke færdes på et køretøj beregnet til børn. – De kører for hurtigt til at børn må benytte dem. – Man ligner en idiot både med og uden cykelhjelm. – Folk kan ikke finde ud af at lade dem stå, når de er berusede.

4. Soundboks – Giver unge mennesker med dårlig musiksmag mulighed for at terrorisere et helt nabolag og lege diktatorer til deres egen lille distortion-fest.

Similar Posts

Leave a Reply