Cucaracha og Aloha Bar Gothersgade, City

Også kendt som Københavns permanente sæbeøje, må betegnes som den absolut fineste leverandør af øretæver i denne stad. Det er en fest, som alle forbipasserende er inviteret til. Her er tale om en decideret fight club buffet for den eventyrlystne slagsbror. Tapas for voldspsykopater. Du finder med andre ord ikke et bedre crossfit center i byen, og ofte kan du spare entré, når en af de unge bebumsede boksebolde iført konfirmationssæt vralter ud for at tænde en smøg. Vil du øge dine chancer, kan du koge denne omgang forstads-proletar-vælling med drys af håndværker-coke ind til en essens bestående af to barer, der bærer et lettere eksotisk præg. Cucaracha og Aloha Bar har gennem mange år været stamsteder for den kongelige livgarde, og de mange uger på kasserne uden kvindeligt selskab garanterer, at der er dømt happy hour på håndmadder, når en af disse overophedede testosteron-bomber går af. Et lille tip kan være at se meget forvirret ud, som om du aldrig har været et lignende sted før. Her kan du være heldig til tonerne af Basshunter eller Nik og Jay at få en royal klør fem, der planter postkassen lige ned i en bordplade af bambus-imiteret plastik, der er så klistret af piña colada, at du ikke kan løfte dine drinks, når først du har stilt dem. En slags sværdet i stenen i moderne kontekst. I disse tider kan sådan et faceplant også kaldes en Corona-vasker. God fornøjelse og Hakuna Matata.

Skindergade 45, City

Maze, Hive, kært barn har mange navne, men fælles for dem er adressen Skindergade 45. En vaskeægte jagtmark for seksuelt frustrerede unge mænd, hvis alt for tidlige eksponering for pornografiske film har ledt dem på en depraveret rejse ned gennem perversiteternes kaninhul, hvor grænser omtales feticher, og samtykke er noget man gør med kæberne, når man spiser. Her danses der tæt og gerne i cirkler, der kan omkranse byttedyrene og skærme dem mod andre potentielle rovdyr. Sørg for at kigge lidt for længe på en af deres udsete damer, som om du måske ikke er helt opdateret på dansegulvets fødekæde. Lykkes det at fange hannernes opmærksomhed, skal du helst se så lalleglad ud som muligt. Dette kan muligvis tirre dem endnu mere, da de tager parringsdansen så seriøst, at det simpelthen bliver distraherende med en selvtilfreds idiot, der ser ud til at more sig. Musikkens høje lydstyrke giver ikke mulighed for at indgå i dialog, så dine kommunikationsredskaber er begrænset til at mime og fægte med armene. Hvis dine provokationer mod al forventning ikke skulle lykkes, kan du altid tage revanche på Max Burger, der ligger rundt om hjørnet. Her samles alle de afviste hanner og drukner deres sorger i svenske hamburgere, hvilket gør dem ekstra tyndhudede og udsatte.

Jaguaren, Amagerbro

Ingen øretæveliste er komplet uden et værtshus på Amager, og her er der tale om en klassisk western saloon, der vækker mindelser om film som Road House, hvor typer som Bud Spencer og Chuck Norris snildt kunne vade ind ad døren. Tobakstjæren driver ned ad væggene og udluftning finder kun sted, når folk går ind og ud ad døren. Leder du efter en tatoveret 50-årig kvinde med ar på krop og sjæl, der kan tvinge dig ud i hidtil usete yogastillinger og bruge dine private dele som et joystick, er du kommet til det rette sted. Dette er for smadre-connaisseuren, der sætter pris på en god gammeldags kæberasler, som kun John Mogensen kunne have svunget den. Og bagefter kan du slukke branden med en Ferna eller Gammel Dansk. Sørg for at være der i dagstimerne, da stedet vil være ryddet for gymnasieelever og andre potentielle vidner. Man skal nemlig være lidt mere offensiv i sin provokationsstrategi, hvis man vil starte noget her, men tag ikke fejl, de gamle travere har et iltert temperament. En god samtaleåbner kunne være at blære sig med sit nye job hos Salescorp og tvære det ud i ansigtet på sidemanden, at du har en fast månedlig indkomst, der hverken er kontanthjælp eller førtidspension. Dertil kan du drysse med en latterliggørelse af folk der køber skrabelodder. De lukker dog kl. 04, så det skal ikke tage en evighed.

Old Irish Pub, different places in town

Københavnerne har længe været glade for de irske værtshuse, og specielt det modne klientel har kastet deres kærlighed på denne kæde, der bedst kan beskrives som en hybrid mellem burgerrestaurationen Bones, et halbal i Viborg og en julefrokost hos Danske Bank. Selvfølgelig pakket ind i autentiske irske pub-omgivelser, hvor du kan få verdens fladeste Guinness øst for Dublin med dertilhørende stjernekaster, paraply og sugerør. Denne kæde er også notorisk kendt for at hælde rød Johnny Walker på alle deres whiskeyflasker, så bliver du overmodig og vil give en omgang, så vælg den billigste, mens de andre kigger væk. Har du små ødipale tendenser, er dine chancer gode for at finde en moden kvinde, hvis æggestokke er lige så indtørrede som Saharas ørken. Én du med god samvittighed tage med til næste skolehjemsamtale. 90’er pop er i højsædet og danner musikalsk baggrundstæppe for hele herligheden. Det er gerne med live orkester, så hold øje med kalenderen og se hvornår dit yndlings Aqua-coverband kommer til byen, så du kan svinge din udkårne rundt til “Doctor Jones”. Når du på et tidspunkt skal have en pause fra at kurtisere den ældre del af befolkningen, kan du bevæge dig ud i rygeområdet, hvor aftenens hovedattraktion, dørmændene, befinder sig. De ynder nemlig at bruge deres arbejdstid på at chikanere så mange gæster som muligt. Som to brunstige tyre vil de puste sig op, indtil en af de omkringstående slipsedrenge drister sig til at kigge dem i øjnene eller kommentere på deres åbenlyst hykleriske dør-politik. Shane eller Big Mac Brian vil derefter bore deres mandering så langt ind i panden på dig, at du kan bruge det som adgangsstempel fremover.

About Admin

Mikkel Andreas Smidt
The Publisher

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *