Jensen’s Bøfhus

I bad standing hos middelklassen efter at have sagsøgt en fiskerestaurant for at bruge navnet Jensen i 2014 og hos den kreative klasse for at have markeret ejefald med en apostrof i deres eget navn i flere år. Nu har de sagt undskyld og fjernet apostroffen, men de er også nået til den erkendelse, at de lever på underklassen og dens beskedne købekrafts nåde.

Vivaldi

Kendt for at hælde suppe fra Karolines Køkken over i dybe tallerkener og lade som ingenting. Klientellet er toogfyrreårige mødre med deres enogtyveårige døtre, som til døden vil insistere på, at de føler sig mere som to veninder end som mor og datter. De er bundet uløseligt sammen af deres interesse for inspirerende citater, Michael Kors-tasker og kaktusser, der er små nok til at være i en vindueskarm, og så vil de begge gerne have sex med dig, hvis du spørger, også på samme tid.

Dalle Valle (closing)

Kan synes som et fusionskøkken, men deres buffet fungerer mest af alt som en fællesgrav for middelhavsretter og danske frokostklassikere. Her har selv en kontanthjælpsmodtager råd til at opretholde en spiseforstyrrelse. Fortab dig i en fiskefilet med humus og blæksprutteringe.

Nachos

Som en livstruende celleforandring har Nachos bevæget sig fra Roskilde ind mod København og sat sig omkring hjertet på Vesterbrogade og lungerne på Amager. Da den var isoleret til RO’s Torv i Roskilde, blev man taget imod af en Britta Nielsen- type, der røg på sin e-cigaret indenfor. Hvordan der var økonomi til at udvide, når det eneste, der fyldte siddepladserne, var en syntetisk aroma af tuttifrutti, står hen i det uvisse.

Similar Posts

Leave a Reply